Harvennushakkuun vaikutus pohjavedenpinnan syvyyteen ojitusalueilla Pohjois-Suomessa - Hökkä, Hannu; Penttilä, Timo (Helsinki : Suoseura, 1995)
Summary: Effect of thinning on groundwater table depth in drained peatlands in northern Finland