Vegetation of Lishkmokh mire in Vodlozersky National Park, eastern Karelian republic, Russia - Antipin, Vladimir; Heikkilä, Raimo; Lindholm, Tapio; Tokarev, Pavel (Helsinki : Suoseura, 1997)
Tiivistelmä: Karjalan tasavallan Vodlajärven kansallispuistossa sijaitsevan Lishkansuon kasvillisuus