Arktisen kehityksen näyttämöllä : tiedon politiikka ja läsnäolon valta - Sinevaara-Niskanen, Heidi (Tampere : Suomen rauhantutkimusyhdistys, 2015)
Kirjoitus perustuu Lapin yliopistossa 29.5.2015 järjestetyn väitöstilaisuuden lectio praecursoria -esitelmään.