Kaivosyritysten paikallinen hyväksyttävyys kuntatason näkökulmasta : esimerkkinä Sodankylä - Selinheimo, Stella; Kalliola, Risto; Eerola, Toni (Helsinki : Suomen maantieteellinen seura, 2015)
Referee-artikkeli