Kotirintaman aseveljeyttä : suomalaisen siviiliväestön ja saksalaisen sotaväen rinnakkainelo Pohjois-Suomessa 1941-1944 - Junila, Marianne (Helsinki. Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 2000)
Zusammenfassung: Das Zusammenleben der finnischen Zivilbevölkerung und der deutschen Truppen in Nordfinnland in den Jahren 1941-1944 Summary: Coexistence between the Finnish civilian population and the German troops in Northern Finland in 1941-1944 Väitöskirja, Oulun yliopisto