Vegan matka Asian ja Europan ympäri ynnä historiallinen katsahdus edellisiin pitkin vanhan mailman pohjoisrannikkoa tehtyihin löytöretkiin A. E. Nordenskiöld'iltä - Nordenskiöld, Adolf Erik (kirjoittaja.) (Viipurin suomalainen kirjallisuusseura., 1882)
Nimiösivulla myös: Suomennos. Julkaistu viidessä vihossa 1882-1883. Karttalehdet painettu: Kenr. tap. kivip. Stockholmassa. Karttalehdet: N:o 9. Venäjänmaan kartta. Sigismund von Herbersteinin Commentari della Moscovia'sta. Venezia, 1559. - N:o 10. Vanhan maailman pohjoisrannikon kartta Norjasta Beringin salmelle saakka sekä Vega-retkikunnan reitti. Vanhempien ja uudempien lähteiden sekä Vegan matkalla tehtyjen havaintojen mukaan tehnyt N. Selander.