Vegan matka Asian ja Europan ympäri ynnä historiallinen katsahdus edellisiin pitkin vanhan mailman pohjoisrannikkoa tehtyihin löytöretkiin A. E. Nordenskiöld'iltä - Nordenskiöld, Adolf Erik (kirjoittaja.) (Viipurin suomalainen kirjallisuusseura., 1881)
Nimiösivulla myös: Suomennos. Julkaistu seitsemässä vihossa 1881-1882 (viimeinen arkki jälkimmäisen osan ensimmäisessä vihossa). Karttalehdet painettu Kenraalitapin kivipainossa Tukholmassa. Karttalehdet: N:o 1. Pohjois-Europan kartta Nicolai Donisen painos Ptolemaeus'en Cosmographiasta. Ulm, 1482. - N:o 2. Pohjoismaiden kartta Jakob Zieglerin Schondiasta. Strassburg 1532. - N:o 3. Pohjois-Europan kartta Olaus Magnus'en teoksesta Historia de gentium Septentrionalium variis conditionibus / FW [= Johann B. Fickler]. Basel, 1567. - N:o 4. Dickson'in sataman kartta. G. Bove'n tekemä. - N:o 5. Kartta, osoittava Barentsin kolmatta matkaa, J. J. Pontanin teoksesta Rerum et urbis Amstelodamensium historia. Amst. 1611. - N:o 6. Venäläinen kartta Pohjois-Jäämerestä 1600 luvun alusta, painattanut Hollannissa vuonna 1612 Isaac Massa. - N:o 7. Taimyr salmen kartta-suunnitelma. G. Bove'n tekemä. - N:o 8. Sipirian virrat. A. Petermann'in Stielerin Käsikartastossa vuodelta 1880 olevan Pohjois- ja Keski Aasian kartan mukaan.