Pascaerte van't noordlyckste deel van Europa: beginnende vande Canael tot aen Spitsbergen, en van Ysland tot aen Nova Zemla; alles op wassende graden geleyt - Keulen, Johannes van ('t Amsterdam: by Johannes van Keulen, 1696?, 1696)
Janamittakaavat: Duytsche mylen, Spaensche mylen, Eng. en Fran. mylen. Teoksessa: De lichtende zee-fakkel /Johannes van Keulen, Amsterdam. I. Kuva 3. Pahville liimattu. Sisältää myös kartakkeen Pas caartje van Jan Mayen eylandt.