Suomen taloudellinen kartta 1:100000 = Finlands ekonomiska karta 1:100000 - Lehti = Blad 21:8, Utsjoki ([Helsinki] : Maanmittaushallitus, 1931, 1931)
0-meridiaani : Helsinki. Kartan esitystekniikka: maastokartta.