Suomen taloudellinen kartta 1:100000 = Finlands ekonomiska karta 1:100000 - Lehti = Blad 20:8, Kaamanen ([Helsinki]: Maanmittaushallitus, 1930, 1930)
0-meridiaani : Helsinki. Kartan esitystekniikka: maastokartta.