Suomen taloudellinen kartta 1:100000 = Finlands ekonomiska karta 1:100000 - Lehti = Blad 20:7, Inarijoki ([Helsinki]: Maanmittaushallitus, 1931, 1931)
0-meridiaani : Helsinki. Kartan esitystekniikka: maastokartta.