Sweden, Denmark, Norway, and Finland - Jefferys, Thomas ([London]: [s.n.], [1758?], 1758)
Janamittakaava: Nautical Miles 60 to a degree. 0-meridiaani: London. Sisältää myös kartakkeen East Greenland [i.e. Huippuvuoret].