Scandia, sive regiones Septentrionales. - Savonarola, Raphael; Magini, Giovanni Antonio ([Padova] : [Alphonse Lasor a Varea], [1713]., 1713)
Alphonse Lasor a Varea = Raphael Savonarola. Koordinaattiasteikko: E330°-80°, N80°-50°. Kartan ylä- ja alapuolella latinankielistä tekstiä, sivunumero: 482 sekä juokseva nimeke: *SC* Universus terrarum orbis *SC*. Kääntöpuolella latinankielistä tekstiä, arkintunnus: Ppp, sivunumero: 481 sekä juokseva nimeke: *SA* Scriptorum calamo delineatus*SA*. Lehti teoksesta: Universus terrarum orbis scriptorum . Kartta julkaistu ensi kerran vuonna 1596 Giovanni Antonio Maginin toimittamana.