Planiglobii Terrestris mappa vniversalis, utrumq[ue] Hemisphaerium Orient et Occidentale repraesentans ex. IV. mappis generalibus Hasianis composita et adjectis ceteris hemisphaeriis designata a G. M. Lowizio. - Hase, Johann Matthias; Lowitz, George Moritz ([Nürnberg] : excudentibus Homañianis heredibus = publiée par les heretiers de Homann, a. MDCCXXXXVI = l'an. 1746., 1746)
Pallonpuoliskot halkaisijaltaan n. 26 cm. Ei privilegiomerkintää. Pohjois-Amerikan luoteisosa puuttuu, ei hahmotelmaa sen rannikosta. 6 kartaketta: Fig. I. Dicitur hemisphaerium polare arcticum = Hemisphere polaire arctique Fig. II. Hemisphaerium polare antarcticum = Hemisphere polaire antarctique Fig. III. Hemisphaerium spherae obliquae pro horizonte Norimberg = Hemisphere de la sphere oblique pour l'horizon de Nuremberg Fig. IV. Ejus oppositum inferius cum antipodibus Norimbergensibus = Les antipodes de Nuremberg Hemisphaerium telluris a sole tempore solstitii aestiri illuminatum Hemisphaerium telluris a sole in solstitio brumali illuminatum.