Ethnographisk kart over Finmarken n:o 3 : præstegjældene : I Alten, II Koutokæino, III Hammerfest og en deel af IV Skjærvö, V Loppen og VI Maasö - Friis, Jens Andreas (Christiania, 1861)
Kartta kuuluu A. E. Nordenskiöldin kokoelmaan Lisäkartta: Croquis af Koutokæino Præstegjæld