Karta öfver två sjöresor till Jenisej och åter 1875 och 1876 - Nordenskiöld, Adolf Erik ([S.l.], 1876)
Kartta kuuluu A. E. Nordenskiöldin kokoelmaan Nimeke kotelossa: Sjökort från Wardöhus till Berings Sund Kotelossa, liimattu kankaalle