Karta öfver svenska arktiska expeditionernas forskningsområde åren 1837-80 - Dahlman, C. E; Torell, Otto; Lovén, Sven; Nordenskiöld, Adolf Erik (Stockholm, 1880)
Kartta kuuluu A. E. Nordenskiöldin kokoelmaan Nimeke- ja tekijätiedot nimiönkehyksissä Lisäkartat: Pohjoisnapa-alue, halkaisija 11,3 cm Europa, Asien, Afrika, halkaisija 11,3 cm Tutkimusmatkailijat: Otto Torell, Sven Lovén, A. E. Nordenskiöld