Oversiktskart over Nordpolarlandene fra Grönland i vest til Bering-Straedet i öst efter de nyeste kilder tilligemed Vegas kurs fra Jenisei til Östkap 1878-79 - Holmboe, Othar (Kristiania : Othar Holmboe, 1880)
Kartta kuuluu A. E. Nordenskiöldin kokoelmaan