[Karta öfver Kamschatka och Beringhavet] - Waxell, Sven; Bering, Vitus ([S.l.], 1741)
Kartta kuuluu A. E. Nordenskiöldin kokoelmaan Käsin kirjoitettu teksti kartalla: Chart of a voyage from Kamtschatka to discover North America, in the paquett boot St. Peter, under comand capt. comendeur Bering, an. 1741, made of a journall kept by Sven Waxell, leutenant of the fleet Käsin piirretty jäljennös