Nova Zemla, Waygats, Fretum Nassovicum et terra Samoiedum singula omnium emendatissime descripta - Janssonius, Johannes ([Amstelodami], 1657)
Kartta kuuluu A. E. Nordenskiöldin kokoelmaan Nimeketiedot nimiönkehyksissä