Mappa totius mundi vel planiglobium terrestris - Kilian, Georg Christoph ([Augsburg], 1720)
Kartta kuuluu A. E. Nordenskiöldin kokoelmaan Nimeketiedot nimiönkehyksissä Lisäkartat: Polus Arcticus, halkaisija 9 cm Polus Antarcticus, halkaisija 9 cm. - Itäinen ja läntinen pallonpuolisko, halkaisija 18 cm