Håndtering av forskningsdata ved UiT ... - UiT The Arctic University Of Norway (Zenodo, 2023)
Kursmateriale for webinaret “Håndtering av forskningsdata ved UiT”, del av en webinarserie om forskningsdatahåndtering ved UiT Norges Arktiske Universitet. For mer informasjon, besøk: site.uit.no/rdmtraining ...