Lisensiering av forskningsdata ... - UiT The Arctic University Of Norway (Zenodo, 2023)
Kursmateriale for webinaret “Lisensiering av forskningsdata”, del av en webinarserie om forskningsdatahåndtering ved UiT Norges Arktiske Universitet. For mer informasjon, besøk: site.uit.no/rdmtraining ...