Taulukot saamelaiskielten sensiivisistä verbijohdoksista ... - Koponen, Eino; Kuokkala, Juha (Zenodo, 2022)
Taulukoissa/listoissa esitetään eri saamelaiskielten sanakirjalähteistä dokumentoidut sensiiviset verbijohdokset. Johdoksille annetaan kantasanat joko kyseisen kielen/lähteen mukaan tai koontitaulukoissa ensisijaisesti pohjoissaamen vastine. Kantasanoille annetaan lisäksi lyhyt merkityksenselite suomeksi. Lisätietoja lähteistä ym. löytyy alla mainitusta artikkelista, johon tämä aineistoliite kuuluu. -------- The tables/lists in each file present the occurrence of censive verbs by tabulating the attested derivatives across the Saami languages. Base words are given according to the given language/source or North Saami (in combined tables), including approximate meanings in Finnish. For more information about sources etc., see the paper which this is an appendix to: Koponen, Eino & Kuokkala, Juha (2022). Kantasaamen sensiivisen * -kš e̮ -johtimen kehityksestä ja edustuksesta nykysaamessa. In: Nordlyd 46.1: 141–158 (Morfologi, målstrev og maskinar: Trond Trosterud {fyller | täyttää | deavdá | turns} 60!). ...