Rubus chamaemorus Linnaeus, 1753, spec. nov. ... - Linnaeus, Carolus (Laurentius Salvius, 1753)
Rubus chamaemorus, spec. nov. 10. Rubus foliis simplicibus lobatis, caule unifloro. Fl. suec. 413. Mat. med. 244. Rubus caule bifolio unifloro, foliis simplicibus. Fl. lapp. 208. t.5. f.1. Hort. cliff. 192. Roy. lugdb. 279. ChamaeRubus foliis ribes. Bauh. pin. 480. Morus norvegica. Till. aboens. 47. t. 150. Habitat in Sueciae paludibus uliginosis, turfosis frequens. ♃ Haec species omnino Dioica est. ... : Published as part of Linnaeus, Carolus, 1753, Species plantarum: exhibentes plantas rite cognitas, ad genera relatas, cum differentiis specificis, nominibus trivialibus, synonymis selectis, locis natalibus, secundum systema sexuale digestas, Stockholm :Laurentius Salvius on page 494, DOI: 10.5281/zenodo.3931989 ...