Saxifraga aizoides Linnaeus, 1753, spec. nov. ... - Linnaeus, Carolus (Laurentius Salvius, 1753)
Saxifraga aizoides, spec. nov. 18. Saxifraga foliis caulinis lineari-subulatis sparsis nudis inermibus, caulibus decumbentibus. Saxifraga foliis linearibus sparsis glabris. Fl. suec. 357. Saxifraga foliis subulatis sparsis. Fl. lapp. 178. Sedum alpinum, flore pallido. Bauh. pin. 284. Moris. hist. 3. p.477. s.12. t.6. f.3. Sedum minus VI. Clus. hist. 2. p. 60. Habitat in Alpibus Lapponicis , Styriacis , Westmorlandicis , Baldo . ... : Published as part of Linnaeus, Carolus, 1753, Species plantarum: exhibentes plantas rite cognitas, ad genera relatas, cum differentiis specificis, nominibus trivialibus, synonymis selectis, locis natalibus, secundum systema sexuale digestas, Stockholm :Laurentius Salvius on page 403, DOI: 10.5281/zenodo.3931989 ...