SnowApp-ilmastopalvelu Pohjois-Suomen hiihtokeskuksille - Mettiäinen, Ilona (Zenodo, 2020)
Presentation at the "Ilmastonmuutokseen sopeutuminen Arktisella alueella" workshop on 28.10.2020. Organized by ACAF project, Natural Resources Institute Finland (LUKE).