SnowApp-ilmastopalvelu talvimatkailukeskuksille - Mettiäinen, Ilona; Coath, Martin; Grist, Hannah; Harvey, Will (Zenodo, 2020)
Esite talvimatkailukeskuksille suunnitellusta ilmastopalvelusta, joka on kehitetty Blue-Action: Arctic Impact on Weather and Climate (EU Horizon 2020) -hankkeen WP5 CS1:ssa. Suomenkielinen versio.