Nakuusa - Grønlandske unges viden om og holdning til sociale spørgsmål, 2011 ... : Nakuusa Youth Forum, 2011 ... - Christensen, Else (Danish Data Archive, 2013)
Undersøgelsen følger 40 unge grøndlændere som deltager i Nakuusa''s Youth Forum projekt og stiller dem løbende en række spørgsmål om livet for at beskrive deres eget syn på tilværelsen. Emnerne der bliver dækket er bl.a: - Uddannelse - Forhold til jævnaldrene - Sociale problemer og generelt hvad der er svært, når man er ung. Undersøgelsen er startet i 2011 og løber frem til 2015 med løbende opfølgning og rapporter i 2012, 2013, 2014 og 2015. ... : Projektets formål er at beskrive de unge grønlændere, som deltager i Nakuusa''s Youth Forum program, hvad angår deres holdning til livet, forhold til jævnalderne, sociale problemer, uddannelse osv. Projektet løber fra 2011 til 2015 med løbende opfølgning. ...