Den sociale børne- og unge indsats i Grønland, 2011 ... : The social child and youth effort in Greenland, 2011 ... - Velfærd, SFI-Det Nationale Forskningscenter For (Danish Data Archive, 2016)
Projektet har undersøgt de sociale aktiviteter, der finder sted på Grøndland for unge mellem 0-17 år ved at gennemgå budgetterne for selvstyret samt alle de underliggende kommuner i Grønland. Hvor det har været nødvendigt, har man suppleret med informationer indhentet via telefon. Derudover har man belyst private aktørers og NGOers aktiviteter via telefonsamtaler i så vidt omfang, man har haft kendskab til disse aktiviteter. Spørgeskemaet indeholder informationer om aktiviteternes målsætning, pris pr. år, hvem der ejer aktiviteten, hvem der finansierer aktiviteten samt placering i landet, herunder om aktiviteten foregår i en by eller en bygd (landsby). Skemaerne er udarbejdet med henblik på gendrivelighed. Informationer om børnehaver og SFO er ikke inddraget i undersøgelsen, da sigtet har været rettet mod sociale projekter, hvor en særlig indsats har været påkrævet. ... : Projektets formål er at opstille en samlet oversigt over den sociale børne- og unge indsats i Grønland, herunder såvel aktiviteter styret af selvstyret, aktiviteter i de fire kommuner, som aktiviteter styret af NGO organisationer eller større private foreninger / organisationer. ...