Sundhedsplejen ved en skillevej (Grønland), 2004-2006 ... : Health nursing at a crossroad (Greenland), 2004-2006 ... - Wistoft, Karen (Danish Data Archive, 2007)
Projektet undersøgte, hvilke kompetencer, der kommer i spil i den sundhedspædagogiske dialog med målgruppen børn og unge, når sundhed relateres både til sygdomsperspektiver og til ''det gode liv''. Der blev sat særlig fokus på, hvorledes marginaliserede børn og unge kan inddrages i forebyggelse og sundhedsfremme. Projektet er baseret på feltobservationer og personlige interviews i sundhedsplejen på Grønland. ... : Projektet retter sig mod udvikling af nye veje inden for forebyggelse og sundhedsfremme. Målet var at udforske, beskrive og systematisere de sundhedspædagogiske kompetencer og redskaber, som sundhedsplejersker behøver med henblik på at facilitere en sund udvikling i et sundt miljø blandt børn og unge. ...