Medborgerskab på Færøerne, 2004 ... : Citizenship in the Faroe Islands, 2004 ... - Hoff, Jens (Danish Data Archive, 2012)
Undersøgelsen omhandler det færøske folks holdninger til de færøske politiske systemer, såvel som deres relation til folketinget og spørger ind til graden af politisk tillid på alle led og, hvor let borgeren føler det er at påvirke beslutninger i systemet. ... : Undersøgelsen omhandler det færøske folks holdninger til de politiske systemer. ...