[Isblokkekspedisjonen] ... - Fotogjengen Ved Studentersamfundet I Trondhjem (Unknown, 1959)
Isblokkekspedisjonen (Ice block expedition of 1959) med et kort stopp i Trondheim på vei fra Svartisen til Libreville. ...