Diplom datert 1651, 4. januar ... - Unas (Unknown, 1651)
Henrik Rantzow kundgjør, at han har solgt til Preben von Ahn en del jordegods i Nordland, med flere ?, som han dels har arvet efter sine forældre, dels kjøpt av søskende og svogre, bl.a. ogsaa Dønnes hovedgaard. ... : 3 våpen i trekapsler ...