Diplom datert 1330, 12. mai (DN 11, nr. 15) ... - Unas (Unknown)
Thorstein Lensmand, Hr. Munan (Stumpes) Ombudsmand paa Ringerike, og to andre Mænd kundgjöre, at Thord Gudthormssön, som Ombudsmand for Biskop Halvard af Hammer, og Thora paa Brattehval mödte efter Stevning i Anledning af Gjærder og Grinder mellem Hole Prestegaard og Thoras Gaard Helgeland, hvilke den afdöde Prest Jon paa Hole i sine to sidste Leveaar ikke havde villet holde vedlige, saaledes som det ved 4 Vidner bevistes at have været Tilfældet for 40 og for 60 Aar siden. ... : (Jfr. Dipl. Norv. II No. 703). ...