New Herrnhut Church, Godthåb (Nuuk), Greenland. The church was built in 1748 and was rebuilt se... : Ny Herrnhut Kirke, Godthåb (Nuuk), Grønland. Kirken blev opført i 1748 og blev ombygget flere gange. Er nu hjemsted for Grønlands Universitet - Græsholt, Thorkild (University of Southern California Digital Library (USC.DL), 2015)
New Herrnhut Church, Godthåb (Nuuk), Greenland. The church was built in 1748 and was rebuilt several times. Is now home to the University of Greenland