Freerk Pieters: Omstandig Journaal of Reys-Beschryving, Op het Schip de Vrouw Maria, Gedestineert ter Walvisvangst na Groenland, [Amsterdam]: Karel van Ryschooten [1770] ... - Stichting Vrijwilligersnetwerk Nederlandse Taal ©; N Van Der Sijs (DANS Data Station Social Sciences and Humanities, 2014)
Diplomatische weergave van: Omstandig Journaal of Reys-Beschryving, Op het Schip de Vrouw Maria, Gedestineert ter Walvisvangst na Groenland, in den Jaare 1769. Gehouden door Commandeur Freerk Pieters, Van het Eiland Föhr, Door hem zelfs Geschreeven. Gedrukt by KAREL VAN RYSCHOOTEN, Boekdrukker, Boek- en Papierverkooper, op ’t Water, by de Nieuwenbrug, in de Delftse Bybel. ...