P.P. van S., De Seldsaame en Noit Gehoorde Wal-Vis-Vangst, Voorgevallen by St. Anna-Land in't jaar 1682 (1684) - Stichting Vrijwilligersnetwerk Nederlandse Taal (©), SVNT; N van der Sijs (DANS Data Station Social Sciences and Humanities, 2013)
Diplomatische weergave van: De Seldsaame en Noit Gehoorde Wal-Vis-Vangst, Voorgevallen by St. Anna-Land in’t jaar 1682. den 7. October. Midsgaders, Een Pertinente Beschrijvinge, Van de geheele Groen-Landse-Vaart. Verhandeld in Prose, en Versen. (.). Door P: P: v: S. Med schoone Kop're Prentverbeeldingen vercierd. Dese 2de. Druk, merkelijk verbetert, en, bij na de helft, vermeerdert. Tot Leiden. in't Jaar 1684.