Beknopt Verhaal Wegens het verongelukken van verscheide Schepen in het Jaar 1777 [1779] - Stichting Vrijwilligersnetwerk Nederlandse Taal (©); N van der Sijs (DANS Data Station Social Sciences and Humanities, 2016)
Beknopt Verhaal Wegens het verongelukken van verscheide Schepen in het Jaar 1777. Tusschen het Ys in Groenland; met de deerniswaardige Omstandigheden en Sukkelingen van het Scheepsvolk, en eindelyk hunne gelukkige redding, enz. t'Amsterdam, by d'Erfgen. de Wed. C. Stichter.