Beknopt Verhaal Wegens het verongelukken van verscheide Schepen in het Jaar 1777 [1779] - Stichting Vrijwilligersnetwerk Nederlandse Taal (©); Sijs, Prof Dr N van der DAI=info:eu-repo/dai/nl/072728442 (2016)
Beknopt Verhaal Wegens het verongelukken van verscheide Schepen in het Jaar 1777. Tusschen het Ys in Groenland; met de deerniswaardige Omstandigheden en Sukkelingen van het Scheepsvolk, en eindelyk hunne gelukkige redding, enz. t'Amsterdam, by d'Erfgen. de Wed. C. Stichter.