Klaas Hoekstra: Dagverhaal van het verongelukken van het Galjootschip Harlingen, in Straat-Davids (1828) - Stichting Vrijwilligersnetwerk Nederlandse Taal (©), SVNT; Sijs, Prof dr N van der DAI=info:eu-repo/dai/nl/072728442 (2013)
Diplomatische weergave van: Dagverhaal van het verongelukken van het Galjootschip Harlingen, in Straat-Davids. De togt van de Equipagie met sloepen over en langs het ijs, en overwintering van dezelve in het Noordelijk gedeelte van Groenland. Door den Kommandeur Klaas Hoekstra; van Texel. Met eene kaart van Straat-Davids. Te Harlingen, bij M. van der Plaats. 1828.