Poprvé na Jaderce - a hned v laboratoři: 20. ročník Týdne vědy na Jaderce - Pechová, Kristýna
Článek seznamuje čtenáře s pohledem středoškolačky účastnící se 20. ročníku Týdne vědy na Jaderce, který proběhl 17. až 22. června 2018 na půdě FJFI ČVUT v Praze i na dalších vysokých školách a výzkumných pracovištích. Týden uvádí zájemce do vysokoškolského a výzkumného prostředí tím, že si sami vyzkouší práci na vědeckém tématu. Kristýna Pechová.