The arctic: a barometer of global climate variability - Khare, Neloy; Khare, Rajni; Mehta, Goverdhan (Elsevier, 2021)
Neloy Khare, Rajni Khare. Částečně tištěno napříč Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík