Niektoré dominantné cyanobaktérie a riasy osídl’ujúce akvatické a hydroterestické biotopy zátoky Petuniabukta na Svalbarde v Antarktidě - Raabová, L.; Elster, J. (Josef); Kováčik, L. (2012)
Some of the dominant cyanobacteria and algae inhabiting hydro aquatic and terrestrial habitats on Svalbard Petuniabukta Bay in Antarctica