Recuerdos de hielo - Castellví, Josefina; Solé, A.; Llopart, Salvador (2012)
2 páginas, 3 figures [ES] Primeros años noventa: la doctora Castellví habla de su retirada: “No volveré a la Antártida”. Veinte años después, en los primeros días de este diciembre barcelonés especialmente cálido, Pepita Castellví, 78 años, con el mismo pelo blanco que tenía entonces, cuando dirigía el plan de investigación antártico español, convertida ahora en una autoridad mundial en encaje de bolillos. [.] [CAT] Pimers anys noranta: la doctora Castellví parla de la seva retirada: “No tornaré a l’Antàrtida”. Vint anys després, els primers dies d’aquest desembre barceloní ben càlid, Pepita Castellví, 78 anys, amb els mateixos cabells blancs que tenia aleshores, quan dirigia el pla d’investigació antàrtic espanyol, convertida ara en una autoritat mundial en puntes de coixí. [.] Peer reviewed