Evaluering av Internasjonalt fag- og formidlingssenter for reindrift - Karlsen, James; Kvåle, Gro; Nesje, Liv Mari (2007)
Rapporten presenterer resultat fra evalueringen av Internasjonalt fag- og formidlingssenter for reindrifta, ICR, som var åpna den 2 september 2005 i Kautokeino.