Det grønlandske samfunds robusthed. hvis søkablerne knækker - Ravn-Højgaard, Signe; Abildgaard, Mette Simonsen (DIIS Policy Brief, 2023)
Så godt som al digital kommunikation til og fra Grønland løber gennem to søkabler. Hvis begge kablerne går ned, bliver det næsten umuligt for befolkningen i Grønland at sende mails, betale med kort i butikkerne, tjekke Facebook, læse onlinenyheder og meget andet. Det gør det grønlandske samfund sårbart.